Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

De witte woonkamer geeft meer licht in huis

De witte woonkamer geeft meer licht in huis

Wit weerkaatst en verspreid licht

Een witte woonkamer geeft meer licht in uw woonkamer. Wit reflecteert licht en verspreidt het verder in de woonkamer. Stukken verder dan andere kleuren, vrij logisch natuurlijk. Maar u kunt dat licht ook figuurlijk zien. Meer licht betekent namelijk ook dat u beter in uw vel zit. Zonlicht is goed voor ieder humeur. Mooi dat een woonkamer kan bijdragen aan uw humeur, nietwaar?

 

Witte woonkamers sneller vies?

Wat we veel horen is dat mensen denken dat een witte woonkamer sneller vies wordt. Dat is niet zo. Natuurlijk zijn vlekken eerder te zien, maar in principe voldoet afstoffen met een zachte doek. U hoeft een witte woonkamer echt niet vaker te poetsen. En al zou dat wel zo zijn, dat weegt nog altijd niet op tegen de hoeveelheid extra licht. Door de witte meubels lijkt uw woonkamer groter. Bovendien straalt wit rust uit.

 

Een beter humeur

De rust in combinatie met meer licht zijn goed voor uw humeur. U zit beter in uw vel door een opgeruimd huis. Een rustgevend interieur draagt bij aan dat positieve gevoel. U voelt zich als een vis in het water en dat is de bedoeling. Uw woonkamer is die oase van rust die u zoekt in uw huis.

Uw woonkamer echt afmaken? Ga voor een van onze heerlijke loungebanken!