Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Drie nieuwe toppers!

Drie nieuwe toppers!

Drie nieuwe toppers!

Wij hebben weer twee prachtig nieuwe banken mogen toevoegen aan onze collectie zitmeubelen! Maak kennis met onze nieuwe Ottomaan Loenen en Diemen!


 

De Oosterwijk Longchair

De oosterwijk Ottomaan

De Oosterwijk Longchair is een prachtig moderne bank die in vele verschillende opstellingen is te verkrijgen. Zo kun je de bank bijvoorbeeld bestellen als fauteuil, loveseat, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, met een Longchair of Ottomaan of als bankstel. Hiernaast is de bekleding van de bank ook nog eens helemaal naar jouw smaak aan te passen. Ga je bijvoorbeeld voor zacht velvet (zoals op de foto), een retro ribstof, een grof geweven stof of een fijne? Of ga je misschien voor een stoer kunstleder of liever voor het echte werk? Keuzes genoeg als het aankomt op de Oosterwijk Ottomaan! De bank blinkt naast zijn uiterlijk ook uit in zitcomfort! De kussens zijn heerlijk zacht en je kunt er heerlijk in weg zakken. Ideaal voor een film avondje of een gezellige borrel met vrienden. Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze website onder het kopje loungebanken. 

De Diemen OttomaanDe diemen ottomaan

Deze bank is verkrijgbaar met de Ottomaan aan haar linker of rechter zijde en is te bestellen in verschillende bekledingen. De bank komt standaard in het Preston kunstleder, maar kan ook in een grof of fijne stofsoort, het velvet, een ribstof of echt leer worden besteld. Hiernaast heb je keuze uit tientallen kleuren. Ga je voor gewaagd okergeel, felrood, een oceaankleurig blauw of een warm taupe? Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze website onder het kopje loungebanken.


De Indijk LoungebankDe indijk ottomaan

Een stoer retro uiterlijk, met een moderne twist. Dat is de Indijk loungebank. Deze bank is verkrijgbaar als 2, 2,5 en 3-zits met Ottomaan en verkrijgbaar in vele bijzondere kleuren! Kijk bijvoorbeeld eens naar het Cowboy leer waar deze bank in is te verkrijgen. Deze leersoort is verkrijgbaar in het olijfgroen, roest, taupe, choco, antraciet of zwart. Luxe kleurtjes voor een luxe bank! Ben jij nou meer een fan van een zachte donzige bekleding? Kijk dan is naar de gave Plush stof in zwart, grijs of knallend geel! Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze website onder het kopje loungebanken.