Een Instagram-waardig interieur? Wie wil dat nou niet!

Een Instagram-waardig interieur? Wie wil dat nou niet!


De nieuwste trends, de mooiste stoffen, de gekste kleuren. Op Social Media kom je tegenwoordig de leukste woonkamer ideeën tegen! En zeg nou zelf, wie droomt er niet eens weg bij zo’n perfect ingerichte Instagram, Pinterest of Facebookkamer?


 


Wij helpen je daarom graag je droom te verwezenlijken, zodat jij straks ook met TROTS jouw perfecte interieur kunt plaatsen op je tijdlijn. Waar zullen wij beginnen? Wellicht bij het kiezen van de mooiste bank?
 

A-meubel | De mooiste bank

De trends blijven veranderen en soms is het lastig om ze bij te houden. Maar de velvet trend vervaagd niet snel! De velours banken blijven voorbijflitsen op de bekendste interieurblogs en in de interessantste bladen. Dit is natuurlijk geheel begrijpelijk, want wie wil er nou niet op zo’n heerlijk zachte velvet bank zitten?  Dus, wat dacht je ervan om eens goed uit te pakken en jouw woonkamer kennis te laten maken met de mooiste fluwelen stoffen?

Bank Indijk is een perfect voorbeeld en vraagt gewoon om je aandacht! Deze elegante bank is te bestellen in diverse opstellingen en kleuren. Welke zou jij kiezen?

Bekijk de mogelijkheden hier.


A-meubel | Salontafels

En wat hoort er nu bij een mooie loungebank? Natuurlijk! Een gave salontafel! De Salontafel is een gezellig middelpunt van de woonkamer, waar je jouw drankjes, hapjes of magazines op kwijt kunt. De trend die wij nu vooral opvangen van onze interieur adviseurs is die van de ronde industriële salontafel. Ook zien wij veel metalen en marmerlooks voorbijkomen en zijn daar natuurlijk de werkelijke kunstwerken, zoals hieronder te zien.


Foto: Octagon salontafel  en Bolt Tafeltje Deco 

A-meubel | De droom eetkamer

Natuurlijk kunnen wij deze blog niet afsluiten zonder een prachtige eettafel en stel eetkamerstoelen aan je voor te stellen. De trend die wij veel zien terugkomen is die van het minimalistisch modern design. De stoelen zijn hierbij eenvoudig, maar zeer comfortabel en de eettafels hebben vaak een bijzondere poot onder het blad. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Flack eettafel en de eetkamerstoel Sonny.