Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Een wijnkast als accessoire in uw woonkamer

Een wijnkast als accessoire in uw woonkamer

Wijncollectie mag gezien worden

Bent u een wijnliefhebber? Waarom zou u uw wijncollectie in een stoffige kelder of donkere kast uit het zicht bewaren? Die prachtige groene flessen mogen gezien worden. Iedereen mag weten dat u graag een goed glas wijn drinkt en dat u wijn in huis heeft, toch? Een mooie wijncollectie is een meubelstuk op zich. Die mag daarom best prominent in de woonkamer of keuken staan

 

Genieten van wijn binnen handbereik

U geniet vaker van wijn als deze binnen handbereik staat. Als u makkelijk een fles wijn kunt pakken trekt u er eerder eentje open. Er is niks mis mee om alle flessen wijn binnen handbereik te hebben staan, want wijn moet vooral gedronken worden. Een paar glazen wijn per week is zelfs goed voor u: het beschermt u tegen hart- en vaatziekten. Waarom zou u uw wijncollectie langer verstoppen?

 

Een mooi accessoire in alle interieurs

Met een wijnkast heeft u een prachtig functioneel meubelstuk. Naast uw wijncollectie heeft u opbergruimte voor andere spullen en uw wijn is voortaan binnen handbereik. Om ’s avonds te genieten van een glas wijn hoeft u niet langer die donkere, koude kelder in. De wijn staat gewoon in de keuken, woonkamer of hal. Wij weten zeker dat uw avonden ook gezelliger worden door een wijnkast!