Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Eethoek trends voor 2013

Eethoek trends voor 2013

Hout, en dan met name oud hout

Het is al een tijdje aan de gang. Oud hout is helemaal hip. Uw meubels mogen eruit zien alsof ermee geleefd wordt. Het interieur hoeft ook niet langer in 1 stijl te zijn, combineren mag. Het moet zelfs, als je de trends volgt. U maakt uw interieur bijzonder door verschillende stijlen te combineren. Eerder schreven we al eens hoe klassiek en modern gecombineerd kunnen worden en dat blijft actueel. Mooie meubels passen namelijk altijd bij elkaar!

 

Een eettafel met gemixte stoelen

Hoewel het natuurlijk heel gebruikelijk is om een eettafel met 4 of 6 identieke stoelen te plaatsen, zijn de trends anders. Een aantal verschillende stoelen rond de eettafel dus! Het is misschien even wennen, maar waarom niet 3 x 2 stoelen. Verschillende mooie stoelen dus, het werkt echt. Er straalt een bepaalde nonchalante sfeer vanaf en die draagt echt bij aan uw interieur. De voorkeur gaat hierbij wel uit naar eettafels in houtkleur en met zichtbare houtstructuur...

 

Combineren is lastig via internet

Dat weten wij ook. We nodigen u daarom graag uit in onze showrooms. We zetten graag een aantal stoelen voor u bij eettafels. U ziet dan met eigen ogen hoe het eruit ziet. Neem gerust foto’s mee van uw interieur, onze mensen geven u graag advies. Daarmee maakt u makkelijker een keuze. Des te eerder geniet u van uw nieuwe tafel en stoelen.