Gek op velours!

Gek op velours!

Gek op velours!

Het is al enige tijd een echte trend binnen de interieurstyling, de velours stof! Deze stof is heerlijk zacht en verkrijgbaar in een tal van kleuren. Je ziet de stof terugkomen in de vorm van leuke kussentjes, een gave bank of accessoires. De geliefde stof zorgt dat de woonkamer net even dat beetje extra luxe en warmte uitstraalt en past bij ontzettend veel verschillende woonstijlen.


Voor deze blog hebben wij speciaal voor jou een aantal van onze mooiste velvet artikelen verzameld! Bekijk deze snel via de onderstaande linkjes en geef jouw woonkamer dat extra beetje flair en een heerlijk zacht warme look.
 

Eetkamerstoelen

Aan de eetkamertafel wil je natuurlijk een aantal pronkstukjes van stoelen hebben staan en hoe bereik je dat nou beter dan met een aantal luxe velvet stoelen! Deze toppers zijn verkrijgbaar in een tal van kleuren en dus he-le-maal aan te passen naar jouw wens. Bekijk ze nu snel via de linkjes en vrolijk die eethoek op!

Gele velvet stoel in een moderne stijl
           Stoel Operator -                

Loungebanken

Een loungebank is op zich zelf al een echte traktatie om bij thuiskomst lekker op neer te kunnen ploffen, maar bedenk je nou eens dat deze loungebank NOG veel comfortabeler en mooier kan! Bij A-meubel hebben wij namelijk een speciale categorie voor enkel de VELVET loungebanken en geloof mij.. hemel op aarde! Niets is zo fijn als het hebben van een fluweelzachte loungebank in een fel kleurtje om heerlijk in weg te zakken!

Bekijk hier de categorie velvet loungebanken.

velvet bankstel akker voordelig bij ameubel
 

Kussens en meer!

Als aanvulling op jouw prachtige velvet bank of eetkamerstoelen hebben wij een aantal leuke accessoires voor je. Mis je wat kleur in de kamer of houd je gewoon van een bank vol met fijne kussens? Dan moet je beslist een kijkje nemen bij onderstaande artikelen.

groene velvet kussen in vierkante vorm met studsVelvet vierkante kussen in perzik kleur
              Kussen Minx                                       Kussen Bilo