Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Het bestelproces

Het bestelproces

De showroom

Het avontuur begint in de showroom, waar je neerploft op elke bank die je ziet staan en elke relaxfunctie uittest die er te vinden is. En dan zie je hem staan, jouw ideale bank! Je kiest de perfecte opstelling, jouw favoriete stofsoort en kijkt toe hoe de vriendelijke verkoper je order noteert. Wat een heerlijk gevoel! Jij hebt over een aantal weken jouw nieuwe bank in huis.

Of ga je liever voor online shoppen?

Weet je nou al helemaal zeker welke bank, kast of woonkamer set jij wilt? Dan kun je tegenwoordig natuurlijk ook alles doen met slechts een klik van de muis. Ga naar A-meubel.nl, kies het meubel dat bij jou past en voeg hem toe aan je winkelmandje. Betaal je bestelling online en wacht rustig af tot je jouw nieuwe meubels in huis hebt staan.

Verwerken van jouw order

Nadat je dit hebt gedaan wordt jouw order vervolgens verwerkt door onze orderadministratie toppers en doet de fabrikant hierna zijn best op alle vlakken en streeft naar absolute perfectie. Een aantal weken later is het meubel klaar voor transport en komt hij richting ons magazijn. Wij ontvangen hem en nemen gelijk contact met je op.

Bezorgen of zelf ophalen?

Het belletje waar je op hebt gewacht is daar dan! Want nu komt de vraag, wanneer kunnen wij jouw nieuwe meubel bij je leveren? Onze bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en op de afgesproken dag bellen de bezorgers jou nog eens 15 à 30 minuten voordat zij arriveren. Mocht je gekozen hebben om de meubels zelf op te komen halen, dan plannen wij natuurlijk graag een ophaalafspraak met je in.

Vragen en opmerkingen

Heb je tussendoor vragen over de status van je order dan kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen via order@a-meubel.nl of bellen naar 088-844 8888. Ook kun je jouw order in de gaten houden door in te loggen op onze website met je postcode onder het menu “Orderstatus”.  Heb je nou, ondanks de zorgvuldige controle, aanmerkingen of schade aan de geleverde goederen? Vul dan ons service formulier in via de website en wij schieten z.s.m. voor je in actie.