Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Het leren bankstel is een blijvertje

Het leren bankstel is een blijvertje

Leer is mooi en comfortabel

Leren banken zullen nooit uit onze interieurs verdwijnen. Het gebruiksgemak en comfort van een leren bankstel is ongekend. Dat u een leren bank afdoet met een vochtig doekje is gewoonweg ideaal, maar ook de kleur van dit mooie natuurproduct blijft jarenlang perfect. Een goed leren bankstel ziet er na 10 jaar nog steeds goed uit.

 

Weinig onderhoud nodig

Als het leer vies wordt is een vochtig doekje voldoende om het schoon te maken. Vuil trekt niet in het leer zelf, dus echt vies kan de bank nooit worden. Handig als u een huisdier of kleine kinderen heeft, een ongelukje kan immers altijd gebeuren. Het enige onderhoud dat uw leren bankstel nodig heeft is was. Elk jaar invetten met lederwas is voldoende. Nadat de was is ingetrokken wrijft u hem uit met een droge doek en uw bankstel kan er weer een jaartje tegenaan. De was zorgt ervoor dat het leer soepel blijft en niet uitdroogt.

 

Jarenlang plezier van een leren bank

Met een klein beetje onderhoud heeft u jaren plezier van uw bank. Leer blijft mooi, verkleurt niet en is verkrijgbaar in talloze kleuren. Ook in uw interieur is de leren bank een blijvertje. Duurzaam en comfortabel om heerlijk ontspannen tv te kijken, een borrel te drinken of een boek te lezen.