Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Hoe combineert u nieuwe meubels met uw oude interieur?

Hoe combineert u nieuwe meubels met uw oude interieur?

 

Gewoon doen!

We horen het vaak van klanten in onze showroom. Ze zien een mooi nieuw meubel maar zijn bang dat het niet past tussen hun bestaande meubels. In de praktijk valt het meestal reuze mee. U heeft zelf vaak een betere kijk op uw interieur dan u denkt. Het enige wat u nodig heeft is een beetje lef, want het nieuwe meubelstuk is misschien qua stijl net een fractie anders dan wat u in huis heeft staan. En dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. U moet het gewoon doen!

 

Breng inspiratie mee naar de meubelzaak

Maak een paar foto’s met uw mobiele telefoon en breng deze mee naar de winkel. In meubelzaken werken mensen die verstand hebben van meubels en van inrichting. Zeker weten dat ze tips voor u hebben. De meubeladviseurs in de 2 winkels van A-Meubel hebben dat in ieder geval wel. Bovendien hoeft u niet te twijfelen over de juiste kleur van de stoffen of het hout. Dankzij de foto’s heeft u de juiste kleur gewoon bij de hand!

 

Maak slim gebruik van accessoires

Een voorbeeld helpt het combineren van meubels misschien te verduidelijken. Stelt u zich eens voor: u heeft een knalrood leren bankstel en heeft er zojuist een grijze salontafel bij gekocht. Die combinatie kan natuurlijk op zich al prima. Maar hoe kunt u deze 2 meubels nou nog beter combineren? Gebruik de juiste accessoires! Een rood kleedje of rode kaarsen op de tafel. Het kan ook andersom. Met een paar grijze kussentjes op de bank bijvoorbeeld. Ziet u wel, ook u bent interieurstylist!