Interieur styling: Industrial

Interieur styling: Industrial

Interieur styling: Industrial

Weet je nou niet precies waar je moet beginnen bij het stijlen van jouw industriële woonkamer en heb je jouw favoriet nog niet kunnen vinden tussen onze complete woonkamer sets? Dan is deze blog misschien wel voor jou bestemd! Vandaag neem ik je mee op pad door onze collectie aan industriële meubels en stellen wij een stoere industriële woonkamer set samen uit een aantal gave meubels en accessoires.

 


De bank en salontafel

Natuurlijk beginnen wij met het aller-belangrijkste-meubel! De bank. Oke, de rest van de meubels zijn waarschijnlijk net zo belangrijk, maar wie kan er nu niet zonder een goede film, drankje en een lekkere bank om op weg te kruipen!

Om in de industriële sferen te blijven wil ik een bank met een beetje pit. Een stoere bank met een moderne look en een robuust karakter. Dus... maak kennis met de Purmerend 3-zits bank! Deze bank heeft deze eigenschappen allemaal en is ook nog eens superscherp geprijsd. Je hebt deze knapperd nu (in de stof Preston 24) in huis voor € 530,-! Bekijk hem nu via deze link!


Voor die stoere bank moet natuurlijk ook een gave tafel staan, waar je jouw drankjes en chipjes op kwijt kunt! Die plaatsen wij allemaal op de Octagon. Een bijzondere salontafel met een 8-hoekig mangohouten blad en ijzeren onderstel. Deze tweedelige tafel set is te bestellen voor € 269,-. Bekijk hem nu via deze link!

 
Een leuke eethoek!

Hierna focussen wij ons op de eettafel. Voor de afwisseling en het toevoegen van een speels karakter gaan wij voor de Cothen eettafel. Deze eettafel heeft stoere metalen poten en een prachtig rond blad die is te bestellen in verschillende houtkleuren. Je hebt de tafel in maatje 130cm of 140cm met een vanaf prijs van € 469,-! Bekijk hem nu via deze link!

Natuurlijk kunnen hierbij de eetkamerstoelen ook niet ontbreken. Om een beetje kleur toe te voegen en de warm bruine kleur van het tafelblad en de bank te accentueren gaan we voor een modern velvet groene stoel genaamd Whip. Dit is een superfijn stoeltje voor de prijs van € 119,-. Bekijk hem nu via deze link!


 


Opbergruimte en accessoires.

Maar waar moet je nou al die spulletjes en prulletjes kwijt? Hiervoor laat ik je graag kennis maken met onze kasten collectie genaamd Ventana! Deze kasten hebben een vintage karakter en passen perfect in het industriële woonkamer plaatje. Bekijk ze nu via deze link!
 

Nu dat je bijna al jouw meubels hebt staan kun je beginnen met denken aan verlichting, decoratie en andere sfeermakers! Bekijk de onderstaande links voor inspiratie op dit gebied en maak jouw woonkamer af.

Een gave lamp.
Een lekker wollig vloerkleed.
Mooi voor aan de muur!