Interieur styling: Industrial

Interieur styling: Industrial

 

Interieur styling: Industrial

Weet je nou niet precies waar je moet beginnen bij het stijlen van jouw industriële woonkamer en heb je jouw favoriet nog niet kunnen vinden tussen onze complete woonkamer sets? Dan is deze blog misschien wel voor jou bestemd! Vandaag neem ik je mee op pad door onze collectie aan industriële meubels en stellen wij een stoere industriële woonkamer set samen uit een aantal gave meubels en accessoires.

 

Mooi kunstleren bankstel in een bruine kleur

De bank en salontafel

Natuurlijk beginnen wij met het aller-belangrijkste-meubel! De bank. Oke, de rest van de meubels zijn waarschijnlijk net zo belangrijk, maar wie kan er nu niet zonder een goede film, drankje en een lekkere bank om op weg te kruipen!

Om in de industriële sferen te blijven wil ik een bank met een beetje pit. Een stoere bank met een moderne look en een robuust karakter. Dus... maak kennis met de Purmerend 3-zits bank! Deze bank heeft deze eigenschappen allemaal en is ook nog eens superscherp geprijsd. Je hebt deze knapperd nu (in de stof Preston 24) in huis voor € 565,-! 

 

 

Mooie eettafel met een houten tafelblad en zwarte poten staat naast een groene moderne eetkamer stoel

Een leuke eethoek!

Hierna focussen wij ons op de eettafel. Voor de afwisseling en het toevoegen van een speels karakter gaan wij voor de Cothen eettafel. Deze eettafel heeft stoere metalen poten en een prachtig rond blad die is te bestellen in verschillende houtkleuren. Je hebt de tafel in maatje 130cm of 140cm met een vanaf prijs van € 505,-! 

Natuurlijk kunnen hierbij de eetkamerstoelen ook niet ontbreken. Om een beetje kleur toe te voegen en de warm bruine kleur van het tafelblad en de bank te accentueren gaan we voor een modern velvet groene stoel.


 

industriele kasten


Opbergruimte en accessoires.

Maar waar moet je nou al die spulletjes en prulletjes kwijt? Hiervoor laat ik je graag kennis maken met onze kasten collectie genaamd Ventana! Deze kasten hebben een vintage karakter en passen perfect in het industriële woonkamer plaatje. 
 

Nu dat je bijna al jouw meubels hebt staan kun je beginnen met denken aan verlichting, decoratie en andere sfeermakers! Bekijk de onderstaande links voor inspiratie op dit gebied en maak jouw woonkamer af.