Kerstdiner aan de eettafel

Kerstdiner aan de eettafel

Eten en drinken aan het einde van het jaar

De eerste helft van het jaar is alweer ruimschoots voorbij en voor u het weet is het Kerstmis. Twee dagen heerlijk samenzijn met familie en vrienden. Even tot bezinning komen en genieten van rust. Waarschijnlijk brengt u veel tijd door aan de eettafel. Het traditionele kerstdiner hoort er namelijk bij op Eerste en Tweede Kerstdag. Hoe gebruikt u de eettafel met Kerstmis?

 

De eettafel als buffettafel

Met Kerstmis wordt er veel gegeten en daarom is een buffet ook wel makkelijk. Talloze gerechten die uw gasten gewoon zelf opscheppen. Een ruime eettafel is ideaal voor een buffet. Verschillende eettafels uit ons assortiment verlengt u simpel met een tafelverlengstuk. Met zo’n verlengstuk aan weerskanten wordt uw eettafel tot ruim 1 meter langer. U kunt meer gerechten kwijt op uw tafel, of natuurlijk meer gasten aan tafel.

 

Fijne stoelen bij uw eettafel

Om lang te tafelen heeft u natuurlijk ook fijne stoelen nodig. Ook voor fijne stoelen bent u bij A-Meubel aan het juiste adres. Samen met uw gasten geniet u van het kerstdiner en u drinkt nog een heerlijke borrel. In principe hoeft u de eettafel niet te verlaten tijdens Kerstmis. De eettafel wordt het middelpunt van de komende kerstdagen. Dat wordt genieten.