Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Maak gebruik van de ruimte met hangelementen

Maak gebruik van de ruimte met hangelementen

Klein appartement of studentenkamer?

Extra ruimte is nooit weg. Maar wanneer u klein woont is het soms erg lastig om al uw spulletjes op te bergen. Hoe goed u ook opruimt, steeds weer komt u ruimte tekort. Komt dat dit u bekend voor? Er is een oplossing voor!

 

Ruimte die vaak niet benut wordt

Elk huis heeft een hoop ruimte die onbenut wordt gelaten: muren. Aan de muren kunt u een hoop spullen kwijt. Met hangelementen zoals kastjes en planken creëert u een hoop bergruimte. Extra voordeel van de muren is dat u de hoogte kunt gebruiken. Meerdere planken boven elkaar is geen enkel probleem. Voor u het weet is uw ruimteprobleem opgelost.

 

Wissel planken af met dichte kastjes

Een wand vol open planken maakt een ruimte erg onrustig. Zeker als de planken vol staan met uw spulletjes. Een rij boeken gaat nog wel, maar het is slim om ook wat afsluitbare kastjes op te hangen. Die geven net wat meer structuur en orde.

 

Hangelementen ophangen met pluggen en schroeven

De hangelementen moeten natuurlijk goed vast hangen. Boor daarom gaatjes en gebruik pluggen en schroeven. Op die manier kan het niet misgaan en geniet u lang van uw extra bergruimte. Uw huis blijkt achteraf toch groot genoeg!