Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Make it “homey”! | Een persoonlijk interieur

Make it “homey”! | Een persoonlijk interieur


“Home is not a place… it’s a feeling.” Thuiskomen in een woonkamer waar u zichzelf helemaal op het gemak kan voelen, een eigen plekje, een “safezone” waar u kunt genieten van uw persoonlijke interieurstijl en sfeervolle inrichting. Een plek die u maar al te graag voorstelt aan uw vrienden en familie, een wooninterieur waar u trots op bent!

 

Een huiselijk gevoel

 

U heeft nieuwe meubels gekocht en vult uw woonkamer aan met uw mooiste aankopen, maar… het huiselijke gevoel mist nog. Om een woonkamer die persoonlijke “touch” te geven zult u iets verder moeten kijken dan enkel uw dressoir, Tv-meubel, salontafel, vitrinekast en eettafel. U gaat verder in op uw persoonlijke interieurvoorkeuren en maakt uw woonkamer knusser met zowel kleinere en grotere woonartikelen.

 

Een plekje voor uzelf 
 

Heeft u een prachtige woonkamerset aangeschaft en staat uw bankstel al op zijn plek? Wat dacht u van een extra aandachtspunt of eyecatcher in de vorm van een klassieke, moderne of landelijke fauteuil of loveseat? Deze bijzondere meubels vormen de ideale plek om uzelf even terug te kunnen trekken uit het soms hectische huishouden. De stoel zorgt hiernaast voor de mogelijkheid een extra sfeervol hoekje te creëren in de huiskamer. Zet de fauteuil of loveseat bijvoorbeeld naast de boekenkast of aan uw vensterbank met een mooie vloerlamp hierbij voor de nodige sfeerverlichting. Foto rechts: Fauteuil Peter

Een lichtpuntje in huis
 

De perfecte manier om een huiskamer wat sfeervoller en knusser te doen laten ogen is de juiste sfeerverlichting te installeren. Maak uw eethoek een stukje gezelliger met een bijpassende hanglamp, zet een leuke tafellamp op de bijzettafel naast de bank en voeg een vloerlamp aan uw interieur toe als decoratie. Ga voor een bijzonder lamp design voor een spetterend effect.
 

Verzamel die herinneringen!
 

Nee, uw favoriete souvenirs en foto herinneringen hoeven niet in de oude doos op zolder te worden gezet! Bestel een van de prachtige A-meubel vitrinekasten en pronk met deze persoonlijke sfeermakers! Gaat u voor een royale massiefhouten, fineer of metalen kast met vitrine, dan creëert u direct de perfecte plaats voor deze herinneringen. Stal uw woonaccessoires, foto’s en beeldjes uit in de kasten en laat uw persoonlijkheid terugkomen in uw interieur!