Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Modern met een twist!

Modern met een twist!

 

De lichtgekleurde woonkamerset Schiedam is een echte hedendaagse klassieker.
De strakke lijnen en lichte kleuren zorgen ervoor dat deze woonkamer set echt een grote favoriet is!


Het combineren van grijs eikenhout met marmer is een prachtige ongebruikelijke en unieke combinatie. Dit geeft een speciale look aan de set. De eettafel wordt hierdoor minimalistisch, maar blijft toch warm ogen. De lichte kleuren geven een luxe uitstraling, maar halen ook zeker het landelijke aspect van de woonkamer naar voren. Ter contrast kunt u donkere leren of stoffen stoelen bij de eettafel plaatsen met een moderne voet. Dit zorgt samen met het mooie marmerlook tafelblad voor een echte blikvanger in uw woonkamer.  

De lichtval in een huis kan een prachtig effect geven aan de meubels. Het in de zon glinsterende marmer op het lichte hout, zorgt voor een mooie frisse en moderne uitstraling. Dit tezamen met het hout in gemêleerde kleur maken deze meubels een van onze favoriete sets om in huis te halen. Beeld u uzelf eens in; een moderne inrichting van de serie Schiedam, contrasterende donkere muren en vloer(kleed) met metaal of leer accenten erbij. Prachtig nietwaar?! Door dat de meubels zo makkelijk te combineren zijn is deze woonkamerset Schiedam een echte winnaar!

De Schiedam meubels zijn perfect om te combineren met gave accessoires in het huis. Denkt u bijvoorbeeld aan een spiegel of wandplank uit dezelfde serie, een moderne tafellamp, of een mooie bos zacht gekleurde bloemen. Om de woonkamer met accessoires echt af te kunnen maken, is de vitrinekast met ingebouwde verlichting een grote aanrader. Functioneel en met een prachtige uitstraling!

Dit is een meubelcollectie die echt voor de lange termijn bestemd is. De houtlook set is van hoge kwaliteit en ook nog eens zeer robuust. Het is dan ook niet moeilijk om een reden te geven waarom deze set te kopen. Makkelijk te onderhouden, mooie uitstraling, stevig en dat alles voor een betaalbare prijs.

Bekijk de woonkamer set Schiedam nu via deze link.