Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Nieuwe meubels kopen is tegenwoordig veel makkelijker

Nieuwe meubels kopen is tegenwoordig veel makkelijker

Meubels in de winkel kopen

Van oudsher kopen we meubels in de winkel. In de loop der jaren zijn er her en der heuse meubelboulevards ontstaan. Allerlei meubelzaken die samen een groot winkelcentrum vormen. U vindt er altijd wel iets van uw gading en dankzij de vele specialisaties is er voor elke meubelsoort voldoende keus. Ideaal als u op zoek bent maar niet precies weet wat u wilt. Een leren bankstel of toch een bank van stof? Een eiken tafel of toch liever een glazen tafel?

 

Waarom is A-Meubel anders?

Eerlijk is eerlijk, we zijn eigenlijk niet zoveel anders. Net zoals zoveel meubelzaken heeft A-Meubel een echte winkel. Twee zelfs, want we hebben vestigingen in Amersfoort en Delft. In onze ruime showrooms kunt u alle meubels naar hartenlust uitproberen. Het grote verschil is dat we ons vele meer richten op verkoop van meubels online. We maken het iedereen heel makkelijk om meubels te vinden en te bestellen. Door onze gratis bezorgservice bijvoorbeeld. En door onze laagste prijsgarantie. Want sommige van onze meubels kunt u ook gewoon bij andere meubelzaken kopen.

 

Bestelgemak en zeer veel keus

Op onze website kunnen we alles plaatsen. Elk meubel in elke kleur en afwerking. In een winkel ziet dat er vreemd uit. Dat zou betekenen dat u soms 10 keer hetzelfde bankstel ziet staan, steeds in een andere kleur. Daarom gebruiken we onze website een beetje als showroom. Wanneer u een bepaald artikel wilt zien en voelen dan kan dat in onze showroom. A-Meubel is zoals elke moderne meubelzaak zou moeten zijn. U bespaart een hoop tijd en bestelt vanuit uw luie stoel alles wat u nodig heeft!