Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

OPRUIMING!! Zolang de voorraad strekt.

OPRUIMING!! Zolang de voorraad strekt.

OPRUIMING!! Zolang de voorraad strekt.

Al een tijdje op zoek naar jouw perfecte meubel match? Kijk dan snel eens tussen deze super aanbiedingen! Op onze opruimingspagina vindt je diverse soorten, maten en kleuren meubels voor scherpe prijzen én de artikelen zijn ook nog eens direct mee te nemen uit de showroom! Bekijk ze snel online en vind uit in welke showroom je jouw favoriete meubel kunt vinden.

 


Woonkamer set Ter Aar NU € 1.470,-

Deze moderne woonkamer set bestaat uit een dressoir, TV-kast, barkast en salontafel en is nu afgeprijsd van € 2.105,- naar € 1.470,-! De meubels ogen industrieel en robuust door de warme houtlook die is gecombineerd met metalen frames en grepen. Op zoek naar een set met karakter, ga dan voor deze topper! Bekijk hem nu via onderstaande link.

TER AAR MEUBELSET


 Woonkamer set Westerbroek NU € 899,-

De landelijke Westerbroek meubel set is nu afgeprijsd van € 2.620,- naar € 899,-! De set bestaat uit een viertal chique meubels, waaronder een dressoir, buffetkast, TV-kast en salontafel. Grijp je kans en kom snel langs in de showroom in Enschede of !
 

WESTERBROEK MEUBELSET
 

Fauteuil Biddinghuizen NU € 275,-

Deze heerlijk brede fauteuil is er eentje om bij weg te dromen! De fauteuil is 105 x 78cm  en is bekleed met een wit kunstleer. Deze opruimingsactie is enkel nog te verkrijgen in ons filiaal te Delft.
 

BIDDINGHUIZEN FAUTEUIL Ottomaan met relaxfunctie Bennekom NU € 1.195,-

Deze comfortabele  loungebank in de opstelling 2-zits + Ottomaan is sterk in prijs verlaagd en direct mee te nemen uit onze showroom in Amersfoort! De fauteuil is uitgerust met een luxe relaxfunctie en bekleed met de stof Columbo Antraciet. Kom snel langs en probeer hem uit!
 

BENNEKOM RELAXBANK 

LINK NAAR OPRUIMINGSPAGINA

LET OP: Wees er snel bij! Deze opruimingsartikelen zijn de laatste van hun soort en kunnen dan ook vaak niet meer worden nabesteld. De artikelen hebben allemaal een geschiedenis in de showroom en hierdoor heb je helaas geen garantie op de meubels. De meubels zijn op te halen uit het (in de artikel informatie aangegeven) filiaal. Dit kan zijn uit de showroom van Amsterdam, Amersfoort, Delft, Tilburg of Enschede.