Stoelen met of zonder armleuning

Stoelen met of zonder armleuning

De leukste stoelen vindt je bij A-Meubel!

Opzoek naar een goed stel stoelen? Dan ben je bij A-meubel aan het juiste adres! Bij A-meubel vind je namelijk diverse varianten stoelen verkrijgbaar met of zonder armleuning.

 

Stoelen met armleuning

Stoelen met armleuning geven heel wat extra comfort. Laat je armen heerlijk ontspannen op de leuningen rusten en geniet vervolgens van de stoel tijdens het diner, het lezen van een goed boek of wanneer je tijd doorbrengt met vrienden of familie rond de tafel. De leuningen van onze stoelen zijn over het algemeen uitgevoerd in dezelfde stof als de zitting en rugleuning, maar in sommige gevallen ook in contrast met de stof van de zitting.
 

Stoelen zonder armleuning?

Stoelen zonder armleuning kunnen je veel voordelen bieden. Ze nemen namelijk minder ruimte in beslag, waardoor er meerdere stoelen rond een tafel kunnen worden geplaatst en zijn gemakkelijk onder de tafel aan te schuifen. Ook geven de stoelen zonder armleuning vaak een ruimtelijker gevoel en uitstraling aan de ruimte waar zij worden geplaatst. 
 

Welke stoelen passen het beste bij mijn eettafel?

Het is vaak belangrijk om bij het kiezen van de juiste eetkamerstoel de stijl van de eettafel in het achterhoofd te houden. Ook is het hierbij handig om de eettafel vooraf op te meten, zodat de stoelen na aankoop perfect onder de eettafel passen. Ben je opzoek naar een eetkamerstoel met armleuning, neem dan een foto van jouw tafel met de afmetingen hiervan mee. Onze verkoop adviseurs helpen je hierbij graag bij het uitzoeken van de ideale, passende stoel.
 

Stijl tip | Modern of klassiek

Wil je graag moderne of klassieke stoel? Neem voor een moderne stoel eens een kijkje bij de stoelen Cielo, Magic of Malden. Heb je toch liever iets klassieks, kijk dan bijvoorbeeld eens naar de stoelen Orleans, Norwich of Classic.

De Magic stoel van A-Meubel in industrieel stijl met metalen potenDe landelijke stoel Classic nu bij A-MeubelDe stoere Cielo stoel met metalen poten

 

 

 

 

 

 

 

                     Stoel Magic                                                  Stoel Classic                                            Stoel Cielo