Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Toch een leuk interieur tijdens de crisis

Toch een leuk interieur tijdens de crisis

Leuke meubels met een klein budget

In een economische crisis moeten we allemaal de spreekwoordelijke broekriem aantrekken. Misschien let u extra op wat u uitgeeft, of u kijkt net even wat langer rond voor u een grote aankoop doet. Dat is echt geen schande, u bent echt niet de enige. De onzekerheid zorgt ervoor dat zo’n beetje elke Nederlander een stuk kritischer kijkt naar zijn of haar uitgaven. Dat geldt ook voor het aanschaffen van meubels.

 

Kijk ook eens op tweedehands sites

Veel mensen kopen altijd alles nieuw. Niks mis mee natuurlijk. Maar veel meubels die u nieuw aanschaft kunt u voor een fractie van de prijs tweedehands kopen. Zo kunt u vaak voor een paar tientjes een tafel, setje stoelen of kast kopen. Via bekende tweedehands sites als Marktplaats worden elke dag nieuwe advertenties geplaatst. Als u op zoek bent naar een specifiek meubel is de kans groot dat u daar vindt wat u nodig heeft.

 

Goedkoop nieuwe meubels kopen bij A-Meubel

Wilt u toch liever nieuwe meubels kopen? Dat begrijpen we. Garantie en weten dat u echt de eerste bent die op uw nieuwe bank zit zijn ook prettig. We hebben diverse goedkope meubels in ons assortiment opgenomen. Overigens zijn onze prijzen laag, de kwaliteit van onze meubels is hoog. Een budget woonkamer bestaande uit een dressoir, tv-meubel, eettafel en salontafel hoeft echt niet meer dan €795,- te kosten. We geven u zelfs de laagste prijs garantie!