Unieke woonkamer lampen

Unieke woonkamer lampen

Originele lampen voor jouw woonkamer

De woonkamer is vaak het hart van het huis, waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Dit is de plek voor een gezellig diner of filmavond met vrienden en om lekker te ontspannen. Het is dus een ruimte die je sfeervol wilt inrichten, de juiste verlichting is hierbij een belangrijke factor. In deze blog bespreken onze favoriete lampen die ongetwijfeld veel sfeer en gezelligheid zullen brengen in jouw woonkamer.

 
 
 
Zwarte hanglamp in een uniek design

Hanglamp Nimbus

De Nimbus hanglamp is een unieke lamp met een trendy karakter. Door de aparte vorm is deze lamp een ware eyecatcher. De hanglamp is gemaakt van een ijzeren frame omwikkeld met touw, wat zorgt voor een rustieke sfeer in je interieur. Doordat de kap deels open is, word het licht op een speelse manier door de kamer verdeeld.  Deze hanglamp is ook verkrijgbaar in de kleur naturel.

Horus goud wandlamp industrieel vintage
 
 

 

Horus Wandlamp

De Horus wandlamp is ondanks het minimalistische design, toch een heel opvallend en bijzonder item. Deze industriële lamp is een echte sfeermaker en trekt alle ogen naar zich toe. De Horus wandlamp is gemaakt van ijzer en komt in twee verschillende maten, deze kun je combineren voor een speels en gezellig effect in je woonkamer.  

 

 

 

 

 

 

zwarte lamp in een blad vorm

 

 

 

Archtiq hanglamp

De Archtiq hanglamp heeft prachtige opengewerkte bladeren als lampenkap, wardoor de lamp heel sfeervol licht in je woonkamer geeft. Deze trendy hanglamp heeft een speelse en unieke vorm en is afgewerkt met een zwarte lak voor een stoere uitstraling. De hanglamp Archtiq is beschikbaar in zwart en brons.

 

 

 

Bij A-meubel hebben we nog veel meer toffe lampen in verschillende vormen en kleuren, klik hier voor alle verlichting.