Voeg sfeer toe aan jouw huis met woonaccessoires

Voeg sfeer toe aan jouw huis met woonaccessoires


Iedere woonkamer heeft standaard een bank, meestal een salontafel en TV meubel Maar natuurlijk zijn er heel wat meer accessoires die bijdragen aan het compleet maken van een woonkamer. Welke verschillende accessoires kan je toevoegen aan jouw woonruimte en hoe kan je deze het beste uitkiezen en plaatsen? In deze blog zullen wij  het uitgebreid hebben over manieren om het maximale uit jouw woonkamer te halen door middel van woonaccessoires.

Wanddecoratie met cirkel patroon

Hoe kies ik de juiste woonaccessoires?

Het is natuurlijk belangrijk dat je voordat je begint met het stijlen van jouw ruimte doorneemt wat de do’s and dont’s zijn bij het stijlen met accessoires. Het belangrijkste waar je op zal moeten letten is de grootte van jouw ruimte. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je nog steeds voldoende beweegruimte vrijhoudt. Daarnaast is jouw kleuren palette ook belangrijk. Ga voor kleuren die leuk samen staan.

Kleine ruimtes

Voor een kleine ruimte wordt het accent voornamelijk gelegd op accessoires die je ruimte groter laten lijken. Denk hierbij aan spiegels, schilderijen en foto prints, gestreepte patronen en lichte kleuren. Houdt er wel rekening mee dat je niet meer dan één grote accessoire op een wand hebt. Combineer jouw grote decoratie met wat kleinere accentjes voor een rustige uitstraling.

Spiegels

Ga bijvoorbeeld voor grote spiegels die de gehele ruimte weerspiegelen. Onze favoriete spiegels voor het creëren van een ruim effect zijn de Apeldoorn spiegel en de Sevenum spiegel. Niet zo dol op grote spiegels? Ook met kleine spiegels kan je jouw ruimte een upgrade geven. Met ons assortiment aan allerlei verschillende maten spiegels heb je dus keuze zat.

 

 

Kunst

Schilderijen en foto’s zijn uitstekende accessoires voor het opfleuren van een ruimte. Voor de kleinere ruimtes is het raadzaam om te gaan voor een wat groter schilderij of foto op een kale muur. Grotere ruimtes kunnen versierd worden met een collage van kleinere foto’s of schilderijen die samen een mooi geheel vormen. De 4-luik abstract met buisjes zou hier goed voor van pas komen.

Abstract schilderij 4 luik


 

 

 

 

 

 

 

 

Patronen en kleuren

Bij het inrichten met accessoires is het ook belangrijk om te kijken naar de kleuren tinten en patronen. Een leuke manier om jouw ruimte gezelliger te maken kan door middel van het combineren van verschillende kleuren en patronen. Extra kleur en abstract toevoegen aan je ruimte kan door middel van woondecoratievloerkledenkussens en dekens. Wij bieden daarom ook een ruim assortiment in verschillende lichte, felle, donkere en neutrale kleuren alsook gestreepte, gestippelde, abstracte patronen.

Rox Sierkussen