Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Voor aan de muur

Voor aan de muur

Voor aan de muur

Wanneer je alle ingrediënten voor jouw perfecte woonkamer bij elkaar hebt gevonden. De bank, een fauteuil, dat schattige salontafeltje, die mooie eettafel en de stoere stoelen staan op hun plek, maar je mist toch nog wat.. Namelijk, iets voor aan de muur!


Een woonkamer is eigenlijk nog niet af tot je klaar bent met de gehele styling, inclusief decoraties en een gave prent of schilderij voor aan de muur. Wij helpen je via deze blog graag jouw perfecte wanddecoratie te vinden!
 

FILMHELDEN

“De ouwe gouwe” filmhelden van vroeger. Wil je nou een beetje nostalgie aan de muur hebben hangen? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie spiegellijst met een foto van jouw favoriete filmheld zoals bijvoorbeeld The Godfather, Marilyn Monroe, of Audrey Hepburn.
 

SNELLE AUTO’S

Snelle auto’s en old timers kunnen een ruimte zeker meer klasse geven. Ga bijvoorbeeld voor zo’n stoere Jaquar c-type in de vorm van een drieluik, kies een snelle mustang of ga voor een oldschool autorace in zwart wit.  
 

HUMOR

Heb je liever een humoristische prent in huis hangen? Kijk dan eens naar deze leuke chique hondenkoppen genaamd Officers Mess, Gavroche, Ancestral Canin en Ceremonial Dress.

 

BLOEMIG

Mis je een beetje kleur in huis en wil je dit het liefst toevoegen aan de hand van een mooi schilderij? Kijk dan eens bij deze fleurige prenten! Je vindt hier onder andere prachtige tulpen, rozen, narcissen en magnolia’s.

 

ABSTRACT

Geïnteresseerd in wanddecoratie met een moderne twist? Kijk dan eens naar onze collectie abstracte schilderijen. Hier vindt je gave kleurige schilderijen en uniek abstracte mixed media kunstwerken die zelf een beetje steampunky aan doen.