Wooninspiratie | Klaar voor de herfst

Wooninspiratie | Klaar voor de herfst

 

Een warme woonkamerlook creëer je zo!

Heeft u ook het gevoel dat het jaar voorbij is gevlogen? De zomer maakt vandaag tenslotte alweer plaatst voor de herfst en daarmee gaan wij ook de koudere dagen weer tegemoet. Natuurlijk zit u met uw hoofd nog volledig in de zomerse zonnestralen en gelooft u ons, wij ook! Wel maken wij alvast een kleine inspiratie blog voor u aan om die koudere dagen wat dragelijker te maken met natuurlijk een stel prachtige meubels en accessoires!
 

Heerlijk wegzakken in een zachte ribstof

De gure herfst en winterdagen kunnen natuurlijk het beste door worden gebracht op een van onze knusse A-meubel loungebanken! Kruipt u bijvoorbeeld heerlijk weg in de comfortabele Terheijden Ottomaan en geniet van zijn brede zitkussens en fijne ondersteunende rechthoekige lendenkussens (bij de bank inbegrepen). De bank is op de foto uitgevoerd in een stevige ribstof van hoge kwaliteit die is te bestellen in diverse prachtige kleuren. Zo kunt u gaan voor deze witgrijze variant genaamd Sztruks 19 of voor een groene, grijze, blauwe of warmbruine variant. De bank is hiernaast ook nog en diverse opstellingen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een luxe ottomaan of een royale longchair! 

hoekbank terheijden
 

Klik op deze link voor een overzicht van al onze knusse ribstof banken.
 

Een zacht velvet vloerkleed

Heeft u nou genoeg van die koude vloertegels? Dan is een A-meubel vloerkleed wellicht de redding voor uw bevroren voeten. Neemt u bijvoorbeeld nou het vloerkleed Madam, welke is gemaakt van een heerlijk zacht viscose velvetstof. Het tapijt heeft hiernaast een bijzonder en modern patroon die in uw interieur zeker een interessante eyecatcher zal opleveren. Heeft u liever een ander wollig of laagpolig tapijt in de woonkamer liggen, kijkt u dan eens op de onderstaande link.
 

vloerkleden
 

De A-meubel vloerkleedcollectie
 

Warme houttinten voor een gezellige sfeer

Bent u nou helemaal klaar met uw huidige interieur en zoekt u een gezellig, stevige woon set om uw woonkamer mee in te richten? Dan hebben wij voor u de perfecte collectie! De Klarenbeek woonkamer serie is namelijk de favoriet van de massief houten woonkamer liefhebber. Deze serie bestaat uit een viertal uniek gefabriceerde mangohouten meubels, gecombineerd met stevig zwart metalen frames. Het hout in deze set heeft prachtige houttekeningen en kleurschakeringen, waardoor uw huis direct een stuk warmer zal ogen.

Bekijk de collectie woonkamersets hier