Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Zit u ook op Facebook?

Zit u ook op Facebook?

A-Meubel zit ook op Facebook

Een moderne meubelzaak moet ook op Facebook. Althans, dat vinden wij bij A-Meubel. Daarom hebben we al een hele tijd een Facebookpagina. En met succes want inmiddels vinden ruim 28.000 mensen ons leuk. Zou het komen omdat we regelmatig een meubelcheque weggeven aan onze fans? Het wordt in ieder geval gewaardeerd, net zoals we onze klanten waarderen.

 

Leuke acties

Door verschillende leuke acties proberen we onze volgers bij ons bedrijf te betrekken. Uw mening levert soms leuke aanbiedingen op die we dan vanzelfsprekend aan iedereen aanbieden. Ook tonen we soms grappige plaatjes op het gebied van meubels. We proberen er voor u te zijn en dat lukt best aardig. We zijn immers niet voor niets op weg naar de 30.000 ‘likes’. Als we die bereiken verloten we trouwens weer een waardecheque ter waarde van €500,-!

 

Heeft u tips voor ons?

Wellicht heeft u een goede tip voor ons. We nodigen u uit om op de Vind-ik-leuk knop te klikken op de A-Meubel Facebookpagina en deze met ons te delen. Waarschijnlijk hebben andere mensen er ook iets aan en zo maken we samen gebruik van elkaars kennis. Hopelijk zien we u snel op Facebook. Delen mag natuurlijk!