Abstract

Voor de liefhebbers van de abstracte kunst heeft A-meubel een aantal unieke schilderijen in het assortiment. Deze schilderijen zijn vaak kleurrijk, hebben bijzondere composities en maken de woonkamer direct een stuk sfeervoller. De schilderwerken zijn veelal op canvas gemaakt en vormen met hun dynamische penseelstreken en mixed media interessante eyecatcher voor aan de wand.
 

De abstracte kunst is natuurlijk een sub genre waar men van moet houden, echter geloven wij dat de schoonheid van deze unieke wanddecoraties door vele wordt gewaardeerd. De prints en afbeeldingen op het canvas doek laten veel aan de verbeelding over en zal de kijker inspireren op diverse manieren.
 

Een bijzonder A-meubel kunstwerk in de categorie Abstracte kunst voor aan de muur is er een om jaren van te kunnen genieten. Fleur uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer op met de bijzondere decoratieve schilderijen en til uw interieur naar het volgende level! Maak uw interieur persoonlijk en laat uw smaak terugkomen in de schilderijen aan uw muur. 

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 10:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

De bank die we hebben gekocht is zojuist bezorgd en we zijn er super blij mee. De kleur is nog mooier dan verwacht en vakkundig op z'n plek gezet door 2 vriendelijke bezorgers. Er zaten zelfs 2 kussentjes in dezelfde stof bij.

Trustpilot logo