Black Friday Two Weeks Sale. Tot 70% Korting

Royale collectie aan Zwart & Wit schilderijen, prints en fotobeelden. Vintage, klassiek, stoer of modern. U vindt het bij A-meubel voor de laagste prijs!

 

Voor een uniek vintage schilderij, print of wanddecoratie in zwart-wit bent u bij A-meubel aan het juiste adres. Deze prachtige accessoires in de vorm van spiegellijsten, schilderijen en prenten zijn de “must-have” voor aan iedere muur!
 

Een zwart-wit wandaccessoire kan u meenemen naar vervlogen tijden in beelden van vintage auto’s, zoals de Mustang, Volkswagen of Jaquar. Ook zien wij divers beeldwerk terug van elegante dames in vintage avondjurken, iconische races, sport momenten en portretten van elegante paarden in zwart en wit.
 

De decoratie kan een ware aanvulling zijn op uw interieur en u een stapje dichterbij uw droom woonkamer brengen. De accessoires op deze pagina zullen u tevens een stapje terug de tijd in doen laten zetten, waarbij deze schilderijen een karakteristiek, sfeervol aura over uw woonkamer doet laat glijden.   

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel