Black Friday Two Weeks Sale. Tot 70% Korting

Tv-meubels van modern tot landelijk. Altijd de laagste prijs

Tv kasten met en zonder bergruimte

Tv-kasten hebben we in verschillende soorten. Op de één kunt u alleen uw tv kwijt, andere modellen hebben juist meer bergruimte. Ruimte voor apparaten als dvd-spelers, spelcomputers of dvd's. Kies een tv-meubel dat bij u past. De kleur en ontwerp zijn belangrijk, maar ook opbergmogelijkheden natuurlijk. Gaat u voor een witte tv-meubel, zwart tv-meubel of heeft uw liever een andere kleur. In de uitgebreide collectie van A-Meubel vindt u zeker een geschikt tv-meubel. En door onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel!

Kabels en apparatuur netjes opgeruimd

Een tv-kast is specifiek ontworpen voor televisies. De meeste van deze kasten zijn daarom laag, zodat u comfortabel naar het scherm kunt kijken. De opbergruimte wisselt, maar meestal is er ruimte voor dvd-spelers, videorecorders en spelcomputers. Alle kabels worden uit het zicht weggewerkt. De ruimte rondom het tv-meubel blijft op die manier een geordend geheel. Ook alle apparaten die horen bij uw televisie staan bij elkaar in de tv-kast. Ook dit ruimt lekker op. Bij tv-kasten met deurtjes ziet u de overige apparatuur helemaal niet. De omgeving van de tv leidt dus niet af bij het televisie kijken.

Passend bij de rest van uw kasten

De tv-kast moet ook aansluiten bij de rest van uw interieur. Qua kleur zal dat niet moeilijk zijn. A-Meubel heeft tv kasten in alle kleuren. Ook qua grootte hebben we gevarieerde mogelijkheden. Wilt u een kleine tv-kast waarop alleen uw televisie staat? Of zoekt u eerder een kast waarin u ook de dvd-speler, spelcomputer en andere apparaten in kwijt kunt? Maak een keuze uit alle tv kasten op onze site.

Online een tv meubel kopen

Bij A-Meubel koopt u het tv-kast snel online. Zodra de kast op voorraad is nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. U geniet al snel van het gemak dat uw tv-kast u biedt.    

 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel