Barkrukken. Goedkoper bestaat niet, 100% Laagste prijs Garantie!


  1. 1

Barkrukken met een comfortabele rugleuning

Voor de bar in huis wilt u natuurlijk mooie barkrukken. Geen houten krukken net zoals in de kroeg, maar comfortabele barkrukken met een luxe afgewerkte zitgedeelte. Eigenlijk zijn onze barkrukken eerder luxe stoelen op hoge poten. Want de afwerking met mooie stoffen of leer is iets wat je normaliter ziet op hele luxe stoelen. Als het aan ons ligt dus niet want we willen alleen de mooiste en beste barkrukken in ons assortiment. Bovendien krijgt u bij A-Meubel een keiharde laagste prijs garantie.

 

Deze barkrukken zijn hoge luxe stoelen

Onze krukken hebben de uitstraling van chique eetkamerstoelen. De poten zijn natuurlijk langer zodat u op de juiste hoogte aan de bar kunt zitten, maar verder doen deze blikvangers eigenlijk nergens denken aan barkrukken. Toch zijn het wel degelijk barkrukken, het zijn zelfs de barkrukken die iedereen bij de bar zou willen hebben. De rugleuningen geven voldoende steun en dankzij het zachte zitoppervlak zit u ook na lange tijd nog steeds prettig op deze barkrukken. Deze pronkstukken maken van uw bar een sfeervolle borrelhoek.

 

Mooi afgewerkt

Elk model barkruk heeft zijn eigen afwerking. Sommige modellen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen of leersoorten. Ook de kleuren variëren Bij bepaalde barkrukken zijn zelfs het onderstel en de poten in verschillende tinten verkrijgbaar. In plaats van uw bar aan te passen aan uw barkrukken, werkt het andersom met deze krukken. U past de barkrukken aan uw interieur en bar aan. Want met zoveel mogelijkheden moet er wel een barkruk die in uw interieur past bijzitten.

 

Gegarandeerd de laagste prijs

A-Meubel geeft op alle meubels een laagste prijs garantie, dus ook voor onze barkrukken. De prijs die u bij ons betaalt is altijd de laagste. Koopt u onze meubels ergens anders voor minder? Laat het ons aub weten. Wij betalen u het verschil altijd terug.