2e PAASDAG OPEN!

Velddriel Hocker 100x100cm

100% laagste prijs
375,-

Laagste prijs garantie!

Hocker 100x100cm Afmeting: 100x100 cm Prijs: 375,-

Poten

Leg in winkelwagen

Prijs

375,-

Beschrijving

Model: Velddriel

Category: Hocker

Bekleding: Verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding. Stof/(kunst)leer

Poot mogelijkheden: zwart (hout) / koloniaal (hout)

Standaard poten:  zwart (hout)

Opstellingen: Hocker 100x100cm

Afmetingen: B100 x D100 x H47cm

LET OP!! U dient in het dropdown menu aan de rechterkant vanhet scherm zelf uw gewenste poot kleur aan te geven. Indien dat niet aangegeven wordt zal de bank in standaard poot (zwart) geleverd worden.

Dit product wordt direct na uw bestelling speciaal voor u op maat gemaakt.
Verwachte levertijd: 10 tot 12 weken.

Allemaal
Loungebanken
Hoekbanken
U-Banken
Fauteuils
Hockers

Leer
Ribstof
Stof
Teddystof
Velvetstof
Vintage stof
Alle materialen
Antraciet
Beige
Blauw
Bruin
Cognac
Creme
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Rood
Roze
Taupe
Wit
Zilver
Zwart
Alle kleuren

Geselecteerde filters:
    Er zijn in de door u gekozen kleur en materiaal combinatie 0 mogelijkheden. Maak een andere keuze of klik op Alle kleuren en Alle materialen om alle mogelijkheden te bekijken.
    AE CAT A Enza
    6 kleuren
    375,-
    Help

    De Enza stof is een gladde en zachte stof. De stof heeft een matte effect en straalt hierdoor heel stoer uit. De Enza stof bestaat voor 100% uit polyester. De stof heeft een gewassen effect waardoor de stof tweetonig lijkt. De Enza stof kan goed tegen zonlicht en kreukt bijna niet

     

    Enza 20
    Enza 21
    Enza 24
    Enza 38
    Enza 96
    Enza 100
    AE CAT A Life
    4 kleuren
    375,-
    Life 22
    Life 23
    Life 37
    Life 96
    AE CAT A Pafo
    9 kleuren
    375,-
    Pafo 1
    Pafo 2
    Pafo 3
    Pafo 6
    Pafo 14
    Pafo 15
    AE CAT A Stans
    9 kleuren
    375,-
    Stans 6
    Stans 7
    Stans 8
    Stans 11
    Stans 14
    Stans 19
    AE CAT A Sydney
    8 kleuren
    375,-
    Help

    De Sydney stof bestaat voor 100% uit polypropyleen. Vanwege het polypropyleen heeft de Sydney stof een hoge scheurbestendigheid dankzij de meerdere lagen. De Sydney stof is fijn geweven met garens in verschillende kleuren.

     

    Sydney 22
    Sydney 80
    Sydney 81
    Sydney 90
    Sydney 91
    Sydney 94
    AE CAT B Brenta
    6 kleuren
    395,-
    Help

    De brenta stof heeft een tweetoning effect doordat de stof is geweven met verschillende kleur garen. De Brenta stof bestaat uit 100% polyester en de stof heeft een lichte glans. De stof komt in zachte neutrale kleuren.

    Brenta 2
    Brenta 8
    Brenta 11
    Brenta 83
    Brenta 87
    Brenta 95
    AE CAT B Play
    6 kleuren
    395,-
    Help

    De Play stof bestaat voor 100% uit polyester. De Play stof voelt aan als dierenvacht en is heel erg zacht. De Play stof heeft een lichte glans en zoals de naam aangeeft zult u uzelf erop betrappen dat u constant met de stof aan het spelen bent door het uitnodigend gevoel.

     

    Play 3
    Play 19
    Play 29
    Play 23
    Play 44
    Play 77
    AE CAT B Polvere
    3 kleuren
    395,-
    Help

    De stof Polvere bestaat voor 100% uit polyester. De Polvere stof is geweven in een uniek patroon en krijgt hierdoor een aparte en speelse uitstraling. De Polvere stof voelt heel stevig aan en zal jaren lang meegaan.

     

    Polvere 21
    Polvere 90
    Polvere 96
    AE CAT B Sion
    4 kleuren
    395,-
    Sion 6
    Sion 81
    Sion 90
    Sion 97
    AE CAT B Venro
    6 kleuren
    395,-
    Help

    De Venro stof voelt aangenaam zacht en comfortabel aan. De Venro stof is geweven met twee garensoorten waardoor de stof een tweetonig effect krijgt. De Venro stof ziet er heel uitnodigend en stijlvol uit. De stof is verkrijgbaar in neutrale kleuren.

     

    AE CAT C Cord
    5 kleuren
    420,-
    Help

    De Cord stof heeft een smalle rib structuur en een matte uitstraling. De Cord stof bestaat uit 92% polyester en 8% polyamide. De stof voelt zacht en stevig aan. De stof zorgt voor extra sfeer en heeft een lichte glans.

     

    AE CAT C Corduroy
    7 kleuren
    420,-
    Help

    Corduroy, ook wel ribfluweel genoemd, is een geweven stof die te herkennen is aan de ribbels en de fluwelige structuur. De Corduroy stof is Zeer sterk en verkrijgbaar in mooie kleuren. De stof heeft dunne vezels die zorgen voor een zacht gevoel.

     

    AE CAT C Cupra
    6 kleuren
    420,-
    AE CAT C Delemont
    7 kleuren
    420,-
    AE CAT C Lavabo
    11 kleuren
    420,-
    AE CAT C Pena
    6 kleuren
    420,-
    Help

    De Pena stof bestaat voor 61% uit polyester en 39% uit polypropyleen. De Pena stof is geweven uit verschillende soorten garens. De Pena stof voelt heel zacht en comfortabel aan. Ook heeft de Pena stof een hoge scheurbestendigheid dankzij de meerdere lagen.

     

    AE CAT C Tokai
    9 kleuren
    420,-
    Help

    De Tokai stof doet dankzij de kleine stippen op de stof lijken op dierenvacht. De stof is erg zacht en aaibaar en zal heel comfortabel zitten. De Tokai stof bestaat 100% uit polyester en is makkelijk te onderhouden.

     

    AE CAT D Andermaat
    7 kleuren
    435,-
    AE CAT D Arturo
    8 kleuren
    435,-
    Help

    De Arturo stof is een stevige en glad geweven meubelstof. De Arturo stof is heel erg geschikt voor intensief gebruik. De Arturo stof voelt super comfortabel aan en zorgt voor een stoere en sfeervolle uitstraling.

     

    AE CAT D Emmen
    5 kleuren
    435,-
    Help

    De stof Emmen voelt heel zacht en stevig aan. De stof bestaat uit twee garen soorten die haaks op elkaar zijn geweven. Hierdoor krijgt de stof een tweetonig effect. De stof voelt aan als flanel en zal een warme en sfeervolle uitstraling creëren.

     

    AE CAT D Laax
    7 kleuren
    435,-
    AE CAT D Lucera
    7 kleuren
    435,-
    Help

    De stof Lucera bestaat voor 90% uit polyester en 10% uit nylon. De Lucera stof is geweven met twee verschillende garen kleuren waardoor de stof een tweetonig effect krijgt. De Lucera stof voelt heel zacht en glad aan

     

    AE CAT D Morgan
    7 kleuren
    435,-
    AE CAT D Talvera
    8 kleuren
    435,-
    Help

    De Talvera stof voelt heel zacht en comfortabel aan. De Talvera stof heeft een tweetonig effect en zorgt hierdoor voor een stijlvolle uitstraling. De talbvera stof heeft een gladde feel en is heel stevig. De Talvera stof komt in neutrale kleuren en bestaat uit 00% polyester.

     

    AE CAT E Aquila
    19 kleuren
    455,-
    Help

    De Aquila stof is de populaire veloursstof. De Aquila stof bevat een goede lichtechtheid. De aquila stof heeft een fijne en zachte feel en een lichte glans. Met de Aquila stof zal uw inrichting er meteen stijlvol uitzien.

     

    AE CAT E Juke
    11 kleuren
    455,-
    Help

    De Juke stof is een eigentijdse uni velours stof met een hoof glans factor. De Juke stof voelt aangenaam zacht aan en is in diverse aansprekende effen kleuren leverbaar. De Juke stof is een fijngeweven stof dat voor 100% uit polyester bestaat. Met deze stof krijgt uw bank meteen een trendy en blik vangende look.

    AE CAT E Levis
    7 kleuren
    455,-
    AE CAT E Pine
    4 kleuren
    455,-
    Help

    De Pine stof is geweven met plooien waardoor de stof een geribbeld en 3D effect krijgt. De Pine stof voelt heel zacht en glad aan en heeft een lichte glans.  De Pine stof bestaat uit 90%polyester, 5% katoen en 5% polyacryl.

     

    AE CAT E Rezzo
    7 kleuren
    455,-
    Help

    De stof Rezzo bestaat voor 100% uit polyester. De Rezzo stof voelt heel zacht en glad aan. De rezzo stof is geweven van twee garen soorten en heeft een 2 tonige kleuren effect. De Rezzo stof lijkt op een combinatie van een zachte fluwelen stof en een boucle stof.

     

    AE CAT E Sienna
    5 kleuren
    455,-
    AE CAT E Worb
    6 kleuren
    455,-
    Help

    De Worb stof heeft een luxe glans en voelt glad en zacht aan. De Worb stof doet denken aan fluweel. Doordat de garens van deze stof haaks op elkaar zijn geweven krijgt de stof een gestreept effect.  De Worb stof bestaat 100% uit polyester en ziet er heel luxe uit.

     

    AE CAT F Beer
    5 kleuren
    469,-
    AE CAT F Dentro
    6 kleuren
    469,-
    Help

    De stof Dentro bestaat voor 97% uit polyester en 3% uit linnen. De Dentro stof is haaks geweven met twee verschillende garen kleuren. De Dentro stof zal heel goed passen in een landelijke of Scandinavische inrichting.

     

    AE CAT F Gladstone
    8 kleuren
    469,-
    AE CAT F Luno
    5 kleuren
    469,-
    AE CAT G Kiss
    4 kleuren
    489,-
    Help

    De stof Kiss is een 100% natuurlijke stof en iedere meter van de stof is uniek. De stof heeft een speciaal productie en was proces ondergaan om het een authentiek, gewassen en vintage uitstraling te geven. De Kiss stof bestaat uit 60% katoen en 40% linnen.

     

    AE CAT G Trun
    9 kleuren
    489,-
    AE CAT I Colorado
    5 kleuren
    565,-
    Help

    Het Colorado microleder is één van de meest verkochte microleder materialen. Het Colorado microleder heeft een stoere en doorleefde uitstraling dat doet lijken op zadelleer. De toplaag van het Colorado microleder heel zacht aan.

     

    AE CAT I Mersey
    7 kleuren
    565,-
    Help

    Het Mersey leer bestaat uit 70% leer en 30% polyester. Hiermee heeft de stof de uitstraling van leer maar is gebruiksvriendelijker. Ook zijn vlekken op deze stof beter te verwijderen dan op een 100% leren stof. De Mersey leren stof voelt heel erg glad en stevig aan. Met deze leren bekleding zal uw bank gegarandeerd zorgen voor een stoere uitstraling.

     

    AE CAT I Regency
    10 kleuren
    565,-

    Bel mij terug


    Stel uw vraag


    Laatst bekeken producten

    Waarom A-meubel?

    • Euroteken icoon in zwart
      Laagste prijs van NL
    • Parkeerteken icoon in zwart
      Gratis parkeerplaats
    • Bezorging icoon in zwart
      Bezorgen bij u thuis
    • Goedgekeurd icoon in zwart
      Wij bestaan sinds 1992!
    • Garantie icoon in zwart
      Tot 10 jaar garantie
    • CBW erkend logo in zwart
      CBW-Erkend
    Hulp of advies

    Hulp of advies?

    Vraag het aan onze specialisten.

    088 844 8888
    088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
    van 09:00 tot 17:00
    info@a-meubel.nl
    info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

    Klanten beoordeling

    9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

    Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

    Trustpilot logo