KAST SPIEGELS

Bent u opzoek naar een spiegel? Bij A-meubel hebben wij een mooie selectie aan spiegels in verschillende vormen en maten voor de allerlaagste prijs.

Goedkope kast spiegels

A-Meubel heeft prachtige spiegels in mooie lijsten voor u geselecteerd. De woon- of slaapkamer lijkt veel groter door het ophangen van een spiegel. De spiegel reflecteert daarnaast een hoop licht en helpt daarbij uw woonkamer te verlichten. Spiegels zijn ook functioneel: even controleren of uw haar of kleding goedzit en u bent er weer klaar voor. Een huis kan niet zonder een paar mooie spiegels. En zeker omdat ze uw interieur mooi aanvullen.

Alle afmetingen spiegels die u zoekt

In ons assortiment zitten allerlei maten spiegels, veelal rechthoekig of vierkant. De meeste modellen zijn afgewerkt met een lijst, waardoor ze ongeveer 2 centimeter dik zijn. Door de kleur van de lijst geeft de spiegel meteen een bepaalde sfeer mee. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel op boven een dressoir en u maakt de woonkamer met wat leuke accessoires helemaal af. Zeker met een grote spiegel lijkt uw huiskamer veel groter.

U ziet ook uzelf

Kijk naar uzelf in een mooie spiegel. Even controleren of uw kleding goed zit en hoe u haar zit en u bent klaar om te gaan. De spiegels van A-Meubel staan hartstikke mooi in uw interieur en ze zijn nog functioneel ook. In de hal zodat u net voor u vertrekt kunt kijken of uw kleding en haar goed zitten. Maar ook op de slaapkamer of in de woonkamer kijkt u natuurlijk in de spiegel.

Spiegels bij u thuis bezorgd

Onze bezorgers kennen overal in Nederland de weg en komen uw spiegel graag bij u thuis bezorgen. Vanzelfsprekend nemen ze ook andere meubels die u bestelt mee. A-Meubel heeft bovendien een laagste prijs garantie. Dit betekent dat we garanderen dat u de laagste prijs betaalt. En ziet u de spiegel ergens anders toch voor minder geld, dan krijgt u van ons het verschil terug.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 27-02-2024 is mijn bank afgeleverd naar wens.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de 2 bezorgers die met de nodige voorzichtigheid en bovenal met vriendelijkheid de bank bij mij binnen hebben gezet.
Mijn complimenten!
Lieve groetjes Ria

Trustpilot logo