KAST SPIEGELS

Bent u opzoek naar een spiegel? Bij A-meubel hebben wij een mooie selectie aan spiegels in verschillende vormen en maten voor de allerlaagste prijs.

Goedkope kast spiegels

A-Meubel heeft prachtige spiegels in mooie lijsten voor u geselecteerd. De woon- of slaapkamer lijkt veel groter door het ophangen van een spiegel. De spiegel reflecteert daarnaast een hoop licht en helpt daarbij uw woonkamer te verlichten. Spiegels zijn ook functioneel: even controleren of uw haar of kleding goedzit en u bent er weer klaar voor. Een huis kan niet zonder een paar mooie spiegels. En zeker omdat ze uw interieur mooi aanvullen.

Alle afmetingen spiegels die u zoekt

In ons assortiment zitten allerlei maten spiegels, veelal rechthoekig of vierkant. De meeste modellen zijn afgewerkt met een lijst, waardoor ze ongeveer 2 centimeter dik zijn. Door de kleur van de lijst geeft de spiegel meteen een bepaalde sfeer mee. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel op boven een dressoir en u maakt de woonkamer met wat leuke accessoires helemaal af. Zeker met een grote spiegel lijkt uw huiskamer veel groter.

U ziet ook uzelf

Kijk naar uzelf in een mooie spiegel. Even controleren of uw kleding goed zit en hoe u haar zit en u bent klaar om te gaan. De spiegels van A-Meubel staan hartstikke mooi in uw interieur en ze zijn nog functioneel ook. In de hal zodat u net voor u vertrekt kunt kijken of uw kleding en haar goed zitten. Maar ook op de slaapkamer of in de woonkamer kijkt u natuurlijk in de spiegel.

Spiegels bij u thuis bezorgd

Onze bezorgers kennen overal in Nederland de weg en komen uw spiegel graag bij u thuis bezorgen. Vanzelfsprekend nemen ze ook andere meubels die u bestelt mee. A-Meubel heeft bovendien een laagste prijs garantie. Dit betekent dat we garanderen dat u de laagste prijs betaalt. En ziet u de spiegel ergens anders toch voor minder geld, dan krijgt u van ons het verschil terug.

Waarom A-meubel?

 • Euroteken icoon in zwart
  Laagste prijs van NL
 • Parkeerteken icoon in zwart
  Gratis parkeerplaats
 • Bezorging icoon in zwart
  Bezorgen bij u thuis
 • Goedgekeurd icoon in zwart
  Wij bestaan sinds 1992!
 • Garantie icoon in zwart
  Tot 10 jaar garantie
 • CBW erkend logo in zwart
  CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Op 17 Juli is mijn hoekbank geleverd, een compliment voor de bezorgers. Alles na wens neer gezet. Tijdens het bezoek in de winkel in Elst, heel fijn geholpen de koffie stond klaar. Zeker een aanrader om eens langs te gaan als je opzoek bent na een bank.

Groetjes,
Evelien Vis.

Trustpilot logo