NU LANGSKOMEN OP AFSPRAAK of Bellen en (Video)chatten, elke dag van 09.00 tot 23.00

Stoelen

Of u nu op zoek bent naar een stoel van leer of stof voor uw eethoek, kantoor of huiskamer. Dankzij de laagste prijsgarantie slaagt u altijd bij A-Meubel. (( Goedkoper bestaat niet. Nu tot 70% korting ))

Stoelen voor elk moment van de dag

Voor elke stoel bepaalt het doeleinde het ontwerp. Stoelen voor in uw eetkamer zien er anders uit dan de stoel waarop u televisie kijkt. Ook op kantoor heeft u weer een andere stoel nodig. Achterover leunen is niet handig als u geconcentreerd wilt werken. Rechtop zitten is weer niet prettig als u wilt ontspannen. Elke dag zit u op verschillende stoelen. A-Meubel heeft daarom een collectie met stoelen voor allerlei gebruik. Koop uw stoelen online met de laagste prijs garantie. A-Meubel bezorgt en monteert in heel Nederland!

 

Stoelen voor de eetkamer

Op een stoel in de eetkamer begint de dag voor de meeste mensen. Met een ontbijtje en de krant wordt u rustig wakker aan de eettafel. De stoel waarop u zit is in dezelfde stijl als u eettafel. De eetkamer ziet er mooi uit en brengt direct sfeer bij het ontbijt. Op de stoelen in de eetkamer zit u vrij rechtop. Dat eet het makkelijkst en zorgt er meteen voor dat u in een actieve houding de dag begint. Eetkamerstoelen zijn er van hout, kunststof maar ook bekleed met leer of stof.

 

Een comfortabele bureaustoel

Waarschijnlijk zit u na het ontbijt op een bureaustoel. Deze stoel zorgt voor een actieve werkhouding. U zit rechtop en blijft scherp voor uw werk. Omdat u vaak voor langere tijd op de bureaustoel zit, is het belangrijk dat deze verstelbaar is. U zet de stoel en eventuele leuningen op de juiste hoogte zodat u goed ondersteund wordt. De zitting en rugleuning is voorzien van kussens die ondersteuning bieden. Bureaustoelen zijn meestal van zachte stof of leer voorzien.

 

Comfortabele stoelen in de huiskamer

Ook in veel huiskamers staan stoelen. Naast de bank staan comfortabele stoelen of fauteuils. In deze stoelen zit u een beetje achterover. Zo kijkt u comfortabel televisie of leest ontspannen een boek. Stoelen voor in uw huiskamer zijn bekleed met zachte stoffen of leer. Er zijn diverse kleuren fauteuils, dus er is er altijd eentje die in uw interieur past.

 

Neemt u ook een kijkje op de onderstaande pagina's:


Verschillende bekledingen:

- Stoffen stoelen 

- Leren  stoelen

- Lederlook stoelen

Diverse stijlen eetkamerstoelen

- Landelijke stoelen

- Industriele stoelen

- Design stoelen

In samenwerking met A-meubel

- By-boo stoelen 

 

 


 

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 9:00 tot 23:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Super snel geleverd, en super service! Er word snel gereageerd op een vraag. Top!!