Comfortabele draaifauteuils. Goedkoper bestaat niet, 100% Laagste prijs Garantie!


Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Een draaifauteuil staat prachtig in uw huis

Zoekt u een mooie draaifauteuil? A-Meubel heeft een aantal mooi vormgegeven draaifauteuils in de collectie opgenomen. Deze fauteuils zitten heerlijk en zijn perfect afgewerkt. De meeste draaifauteuils zijn vrij modern en strak, maar toch wekt dit meubel een retrogevoel op. Naast uw bank of als comfortabele leesstoel is een draaifauteuil een waardevolle aanvulling op uw interieur. De opvallende kleuren maken van de draaifauteuil een heuse blikvanger.

 

Retro design in een modern jasje

De draaifauteuil is al jaren op de markt. De modellen die wij voor u hebben uitgezocht hebben allemaal wel iets weg van de modellen van vroeger. Toch zijn ze in een modern jasje gestoken door ontwerpers van nu. De stoelen zijn ontdaan van overbodige franjes en vooral nog beter gemaakt op hun belangrijkste eigenschap: het zitcomfort. De zitting en leuning bieden veel steun en zijn toch lekker zacht. Ook de voet van de stoel is perfect vormgegeven. U ontspant heerlijk in de draaifauteuils van A-Meubel.

 

Verschillende kleuren en stoffen

De verschillende modellen draaifauteuils die we aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. Echt leer, gladde stof en ruw geweven stoffen zijn volop verkrijgbaar. En door de vele kleuren hebben we ook voor uw interieur zeker een prachtige draaifauteuil. Kies daarom een mooie kleur uit en bestel vandaag nog een comfortabele draaifauteuil.

 

A-Meubel bezorgt bij u thuis

Bestellen via internet is natuurlijk ideaal. Vanuit uw luie stoel zoekt u een mooie draaifauteuil uit en bestelt deze. Vraagt u zich af waar u de fauteuil moet ophalen? Dat is niet nodig, want we bezorgen hem ook graag bij u thuis. Onze bezorgers komen overal in Nederland om meubels te bezorgen. Natuurlijk mag u ook naar onze showroom in Amersfoort komen om onze draaifauteuils en andere meubels te proberen en aan te schaffen.