Comfortabele draaifauteuils

Een draaifauteuil staat prachtig in uw huis

Zoekt u een mooie draaifauteuil? A-Meubel heeft een groot aantal mooi vormgegeven draaifauteuils in de collectie. Deze fauteuils zijn draaibaar, zitten heerlijk en zijn mooi afgewerkt. De meeste fauteuils draaibaar zijn vrij modern en strak, maar toch wekt dit meubel een retrogevoel op. Naast uw bank of als comfortabele leesstoel is een draaifauteuil een waardevolle aanvulling op uw interieur. De opvallende kleuren maken van de draaifauteuil een heuse blikvanger.

Retro design in een modern jasje

De fauteuil draaibaar is al jaren op de markt. De modellen die wij voor u hebben uitgezocht hebben allemaal wel iets weg van de modellen van vroeger. Toch zijn ze in een modern jasje gestoken door ontwerpers van nu. De stoelen zijn ontdaan van overbodige franjes en vooral verbeterd op hun belangrijkste eigenschap: het zitcomfort. De zitting en leuning bieden veel steun en zijn toch lekker zacht. Ook de voet van de stoel is perfect vormgegeven. Kortom, u ontspant heerlijk in de draaifauteuils van A-Meubel.

Draaifauteuils in verschillende kleuren en stoffen

De verschillende modellen draaifauteuils die we aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. Echt leer, gladde stof en ruw geweven stoffen zijn volop verkrijgbaar. Een lederen draaifauteuil is natuurlijk een tijdloos meubel die enorm lang meegaat. Door de vele kleuren hebben we ook voor uw interieur zeker een prachtige draaifauteuil. De populairste keuzes zijn op dit moment toch wel een draaifauteuil cognac of draaifauteuil groen. Kies daarom een mooie kleur uit en bestel vandaag nog een comfortabele draaifauteuil.

A-Meubel bezorgt bij u thuis

Bestellen via internet is natuurlijk ideaal. Vanuit uw luie stoel zoekt u een mooie draaifauteuil uit en bestelt deze. Vraagt u zich af waar u de fauteuil moet ophalen? Dat is niet nodig, want we bezorgen hem ook graag bij u thuis. Onze bezorgers komen overal in Nederland om meubels te bezorgen. Natuurlijk mag u ook naar een van onze acht showrooms komen om onze draaifauteuils en andere meubels te proberen en aan te schaffen.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel