Spiegels in alle soorten en maten. Goedkoper bestaat niet, 100% Laagste prijs Garantie!


Door een mooie spiegel lijkt de ruimte groter

A-Meubel heeft prachtige spiegels in mooie lijsten voor u geselecteerd. De woon- of slaapkamer lijkt veel groter door het ophangen van een spiegel. De spiegel reflecteert daarnaast een hoop licht en helpt daarbij uw woonkamer te verlichten. Spiegels zijn ook functioneel: even controleren of uw haar of kleding goedzit en u bent er weer klaar voor. Een huis kan niet zonder een paar mooie spiegels. En zeker omdat ze uw interieur mooi aanvullen.

 

Alle afmetingen spiegels die u zoekt

In ons assortiment zitten allerlei maten spiegels, veelal rechthoekig of vierkant. De meeste modellen zijn afgewerkt met een lijst, waardoor ze ongeveer 2 centimeter dik zijn. Door de kleur van de lijst geeft de spiegel meteen een bepaalde sfeer mee. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel op boven een dressoir en u maakt de woonkamer met wat leuke accessoires helemaal af. Zeker met een grote spiegel lijkt uw huiskamer veel groter.

 

U ziet ook uzelf

Kijk naar uzelf in een mooie spiegel. Even controleren of uw kleding goed zit en hoe u haar zit en u bent klaar om te gaan. De spiegels van A-Meubel staan hartstikke mooi in uw interieur en ze zijn nog functioneel ook. In de hal zodat u net voor u vertrekt kunt kijken of uw kleding en haar goed zitten. Maar ook op de slaapkamer of in de woonkamer kijkt u natuurlijk in de spiegel.

 

Spiegels bij u thuis bezorgd

Onze bezorgers kennen overal in Nederland de weg en komen uw spiegel graag bij u thuis bezorgen. Vanzelfsprekend nemen ze ook andere meubels die u bestelt mee. A-Meubel heeft bovendien een laagste prijs garantie. Dit betekent dat we garanderen dat u de laagste prijs betaalt. En ziet u de spiegel ergens anders toch voor minder geld, dan krijgt u van ons het verschil terug.