Industriële woonkamer inrichten

Grote collectie industriële woonkamers: Bij woonwinkel A-Meubel vindt u complete woonkamers voor de allerlaagste prijs van Nederland. Onze woonkamersets bestaan uit een salontafel, dressoir, eettafel en tv-meubel, zo bent u snel klaar met uw woonkamer inrichting.

Industriële woonkamer goedkoop inrichten

Bij woonwinkel A-meubel vindt u verschillende stijlen woonkamers, waaronder ook de stoer en robuuste industriële woonkamer meubelsets industrieel. Deze industriële meubels nemen u mee naar zo’n oud warenhuis in New York, met betonnen vloeren en metalen pijpen langs het plafond en laten zich gemakkelijk stijlen met gave accessoires.

Industriële meubels

Kenmerkend aan de complete woonkamer set industrieel zijn hun houten bladen en deuren die gecombineerd worden met donker of licht metalen accenten. De basis voor een industrieel interieur is vaak een moderne strakke vloer (bijvoorbeeld een gietvloer) en een (nep) bakstenen muur of grijs betonnen muur.

Industriële inrichting woonkamer

Ga je voor een industrial look? Kies dan voor basis kleuren als zwart, wit en grijs en wissel die af met diep donkerbruine kleuren en pasteltinten. Bij het stijlen van een industriële woonkamer moet je het vooral simpel houden. Ga niet voor te veel accessoires en wissel de strakke lijnen van je interieur af met ronde vormen en zachte kleurtinten. Voeg ook een paar gave kamerplanten aan je interieur toe, zo zorg je namelijk dat de donkerbruine kleur van jouw meubels nog beter tot zijn recht komt. 

In ons ruime assortiment, vindt u ongetwijfeld de set van uw dromen! U kunt op onze website gemakkelijk bestellen of kom gezellig langs bij één van onze woonwinkels.

 

Waarom A-meubel?

  • Euroteken icoon in zwart
    Laagste prijs van NL
  • Parkeerteken icoon in zwart
    Gratis parkeerplaats
  • Bezorging icoon in zwart
    Bezorgen bij u thuis
  • Goedgekeurd icoon in zwart
    Wij bestaan sinds 1992!
  • Garantie icoon in zwart
    Tot 10 jaar garantie
  • CBW erkend logo in zwart
    CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

Trustpilot logo