2e PAASDAG OPEN!

U-BANKEN

Comfortabele U-Banken vind u bij woonwinkel A-meubel met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs in Nederland.

Laden...

Goedkope u-banken

Heeft u een groot gezin, een grote woonkamer of ontvangt u vaak gasten over de vloer? Dan is een grote U-bank ideaal voor u. Een U-bank biedt veel zitruimte, de bank heeft een hoek en een lounge gedeelte. Met een hoekbank in U-vorm kunt u met meerdere mensen tegenover elkaar zitten voor extra gezelligheid. 

De U-vormige bank in verschillende stijlen

Wij hebben veel verschillende U-banken, U-bankstellen, grote U-banken en hoekbanken in U-vorm. Deze U-banken komen in verschillende leer en stof soorten in ons assortiment. Door de U-vormige bank volledig naar eigen wens samen te stellen wat betreft materiaal en kleur vindt u altijd een bank dat voldoet aan uw wensen. Zo kunt u uw droom woonkamer compleet maken met een prachtig en bijpassend U-bankstel. 

Interieurstylisten

De adviseurs van woonwinkel A-Meubel staan voor u klaar om eerlijk en deskundig advies te geven. Neem voor een passend advies eerst de maten van de ruimte op waar u uw nieuwe zithoek wilt creëren en neem deze mee naar de showroom. Een goed advies kan resulteren in jarenlang plezier van uw nieuwe U-vormige bank. Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

U-bank kopen? 

Heeft u een U-bank uitgekozen? U kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen op onze website of langskomen in een van onze woonwinkels om uw droombank te bestellen. Als u een bank koopt bij A-Meubel, dan weet u zeker dat u gaat voor kwaliteit en de allerlaagste prijs. 

A-meubel biedt altijd een vaste garantie van 2 jaar op alle producten, waarbij er in sommige gevallen zelfs een garantieperiode kan zijn van 5 of zelfs 10 jaar. U kunt voor vragen en service altijd bij ons terecht met een belletje of mailtje, maar kunt ook het service formulier op de website invullen voor een snelle oplossing. Klik op deze link voor meer informatie over garantie en onze service.

 

Waarom A-meubel?

  • Euroteken icoon in zwart
    Laagste prijs van NL
  • Parkeerteken icoon in zwart
    Gratis parkeerplaats
  • Bezorging icoon in zwart
    Bezorgen bij u thuis
  • Goedgekeurd icoon in zwart
    Wij bestaan sinds 1992!
  • Garantie icoon in zwart
    Tot 10 jaar garantie
  • CBW erkend logo in zwart
    CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

Trustpilot logo