Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

In de opruiming!

In de opruiming!


Kortingen, spotprijzen en aanbiedingen. De opruimingspagina van A-meubel staat er he-le-maal vol mee! De favoriete pagina van de koopjesjagers en geluksvogels! Je moet er snel bij zijn, want voor je het weet is jouw droommeubel alweer verkocht. 

A-meubel blijft betreft de opruimingen zeker niet achter en heeft voor ieder wat wils! Via de opruimingspagina kun je gemakkelijk door onze gehele collectie aan prijsknallers bladeren. Of je nou opzoek bent naar een budget loungebank, een gave fauteuil, complete woonkamer set of een eettafel, je kunt ze allemaal vinden op deze pagina!


Let wel op! De opruimingen zijn verspreid over verschillende filialen. Kijk dus goed naar de informatie tekst onder het product om uit te vinden waar jouw favoriete budget meubel is af te halen. Ja, je hoort het goed! De meubels zijn direct na aankoop af te halen uit het betreffende filiaal. Ideaal voor als je jouw bank, kast of salontafel het liefst direct in huis wilt hebben staan.


De artikelen die je ziet staan op de opruimingspagina hebben enige tijd doorgebracht als showroom model in onze showrooms. De garantie op deze artikelen is komen te vervallen, maar dat wordt zeker goed gecompeseerd met prijzen die lager vallen dan ooit! Gun jij deze showroom toppers een nieuw thuis?

Waar kun je deze fantastische pagina vinden? Heel eenvoudig! Klik op de link onderaan deze tekst of navigeer via de oranje menubalk richting de pagina “OPRUIMINGEN”.  Neem maar snel een kijkje en laat je verassen door de nieuwste opruimingsacties!

* Check de opruimingspagina regelmatig voor de mooiste opruimingen en de nieuwste knalprijzen!


>Link naar opruimingspagina<