Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

De sidetable verovert Nederlandse interieurs

De sidetable verovert Nederlandse interieurs

 

Steeds vaker een sidetable in huis

De sidetable wordt steeds vaker in Nederlandse interieurs geplaatst. Dat vinden we niet gek, want zo’n tafel neemt weinig ruimte in en ziet er prachtig uit. Veel huishoudens gebruiken de smalle tafel als een soort schouw en dat gaat natuurlijk ook prima. Met een grote wandspiegel erboven is het meubel prachtig voor in bijvoorbeeld uw huiskamer of hal. Heeft u de sidetable ook al ontdekt?

 

Klassiek of strak en modern?

Hoewel de schouw vooral voorkomt in klassieke interieurs, is de sidetable er voor alle soorten interieurs. Een klassieke sidetable is vaak veel meer een smal tafeltje, terwijl moderne sidetables vaak meer lijken op de schouw van weleer. Natuurlijk bent u vrij om een moderne schouw te combineren met een klassiek interieur. Het geeft de meeste ruimtes een verfrissende uitstraling.

 

Combineren volgens de trends

We hebben al eerder geblogd over het combineren van klassieke en moderne meubels. Voor sidetables geldt hetzelfde. Een moderne sidetable met een klassieke wandspiegel erboven? Gewoon doen, zeggen wij. Waar dit vroeger niet gepast zou zijn, kan dat tegenwoordig best. Bovendien lijkt de ruimte door de spiegel een stuk groter. Het gaat allemaal om de balans in uw interieur. Mooie meubels combineren met mooie meubels kan altijd, als u maar durft. Gebruik de sidetable ook gerust om wat leuke accessoires op te leggen. Hiermee creëert u een sfeervolle plek in huis.