Design Meubels

Design Meubels

 

Design meubels: eenvoud, kleur en duurzaamheid!

De collectie design meubels van A-Meubel blinkt uit in veelzijdigheid. We hebben kleurrijke woon sets en prachtige design banken, waarvan de meubelstukken juist bijzonder modern en strak zijn. Onze collectie is ook erg uitgebreid qua kleuren. We hebben meubels in felle tinten en kleuren voor een pittig accent in uw interieur, maar ook zoete pasteltinten komen in de collectie terug. Ook voor uw woonstijl zit er een geschikt meubel bij. Hiernaast geven wij op design meubels altijd onze laagste prijs garantie!

Materialen voor designmeubels

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van duurzame natuurlijke materialen. Ontwerpers van design meubels halen steeds vaker hun inspiratie uit de natuur. Dit resulteert in duurzame en herkenbare meubels, maar gestoken in een nieuw jasje. Hout, wol en katoen worden bijvoorbeeld gecombineerd met kunststof. Ook RVS of hoogglans materialen worden wel gebruikt. Met name om een zeer eigentijdse en chique uitstraling te geven. De materialen zijn van hoge kwaliteit en ook nog eens vederlicht. De meubels moeten lang meegaan, dus duurzaamheid speelt een grote rol en wordt de milieuvriendelijkheid hierbij in gedachten gehouden. 

Design meubels zijn tijdloos

Ook design meubels gaan met trends mee. Toch zijn ze minder aan mode onderhevig dan andere meubels. Ontwerpen van vroeger staan regelmatig opnieuw in de schijnwerpers. U heeft met design meubels dus nooit een ouderwets interieur. Deze producten zijn vaak in diverse kleuren te vinden. Ook voor uw interieur is dat ene meubelstuk dus gewoon beschikbaar. U kiest de kleur die u wilt en bestelt het meubel. Kijk simpelweg in onze uitgebreide collectie meubelen. U koopt tijdloze meubels voor de laagste prijs.

Combineren met andere stijlen

Design meubelen zijn goed te combineren met meubels in andere stijlen. Ook passen deze vaak  erg goed in bijvoorbeeld een klassieke inrichting. U creëert contrast en maakt van het object een nog grotere blikvanger! U heeft dus weinig te maken met woontrends, want met deze meubels maakt u gewoon uw eigen stijl. U kunt hierdoor eindeloos combineren met andere interieurstijlen. Design meubels vallen op en zijn ook nog eens erg functioneel.

Bekijk hier ons volledige assortiment banken

Bekijk hier alle samengestelde woonkamersets