Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Go Industrial!

Go Industrial!

Go Industrial!

Ga voor een industriele look en shop deze bij A-meubel!

Bij A-meubel vind je vele verschillende soorten, maten en stijlen meubels, waaronder ook die met een industrieel design. Omringt door deze meubels begeef je jezelf al snel in zo’n oud warenhuis in New York, met betonnen vloeren en metalen pijpen langs het plafond. De warme houten accenten afgewisseld met de strakke metalen frames geven deze meubels een sterk karakter en zorgen er voor dat elke ruimte een sfeervol geheel wordt.


Een industrieel interieur

De basis van een industrieel interieur begint bij je muren, vloer en plafond. Binnen deze stijl kun je het beste voor een grijs betonnen vloer gaan of een lichte hout(look). De muren staan hierbij geweldig in een wit, grijs of zwart tint, waarbij je bijvoorbeeld ook een muur in bakstenen (look) of cementlook kunt stijlen. Zodra je de basis hebt kun je beginnen met het kiezen van je meubels. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens naar de Blaricum set, woonkamer set Iron of Goes. Deze sets hebben allemaal een industriële look, maar verschillen dag en nacht met elkaar.

 

Een warme uitstraling

Neem bijvoorbeeld de woonkamer set Iron. Deze meubel serie bestaat uit massief acaciahout en heeft een warme uitstraling. De acaciahouten panelen en bladen worden geaccentueerd door de zwart metalen frames en handgrepen. Stijl deze robuuste woonkamer serie met aardetinten en kleuren als turquoise, olijfgroen en bijvoorbeeld koper. Kijk voor accessoires en decoraties niet alleen in de webshop, maar snuffel het internet eens af naar een paar leuke tweedehands oude koffers, een oude olielamp of een paar stoffige boeken ter decoratie. Creëer karakter en voel dat je huis leeft!