Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Interieur trends van dit jaar!

Interieur trends van dit jaar!

Interieur trends van dit jaar!

Het is weer tijd voor een klein interieur trends blokje! Ben jij toe aan een nieuwe woonkamer, bank of gewoon een paar gave nieuwe accessoires en wil je weten wat DE opkomende trends zijn? Lees dan snel verder!

 Glimmen en glanzen met chroom

Chroom is het he-le-maal dit jaar. Hierbij kun je denken aan chromen eettafels, dressoirs, salontafels, tv-meubels, accessoires en nog veel meer! Chroom heeft de eigenschap om licht te weerkaatsen door haar glanzende oppervlak. Hierdoor breng je meer licht in jouw huiskamer en creëer je een ruimtelijke omgeving. Hiernaast oogt een chroom meubel snel luxe en is het materiaal eenvoudig te combineren met verschillende andere materialen.
 

Eettafel Blaricum Chroom (€790,-)
 
Ga voor goud!

Goud wordt de nieuwe accentkleur! Denk hierbij aan een mooie velvet goude stoel, een leuk sierkussentje of een gave lamp. Ga niet all-out met deze kleur, want goud kan al snel te veel worden. Een spatje goud hier in daar kan je interieur net de oppepper geven die je wilt en zorgen voor een luxe en warme uitstraling. Te veel goude accessoires zorgen echter voor een druk en chaotische sfeer. Kies je gouden accessoires dus met beleid en laat de kleur zijn werk doen.
 

Goud kussentje York (€27,95)

 

Gewaagde kleurtjes

Een trend die zorgt voor een lach op het gezicht! Deze zomer kun je uitpakken met kleuren in alle tinten! Ga voor een felblauw, oudroze, okergeel of diep mosgroen. Houdt hierbij net als met de goud trend rekening met balans. Ga bijvoorbeeld voor een bruin tint eettafel in landelijke stijl en zet hier dan een aantal fleurige stoelen in verschillende kleurtinten om heen. (tip: kijk eens naar de Operator stoelen). Ook kun je er voor kiezen om en knalgroene bank in de woonkamer te zetten en deze te matchen met mooie zachte aardetinten. Deze tinten en kleur complimenteren elkaar namelijk perfect!
 

Montfoort Longchair (vanaf € 1345,-)