Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Interieur Winkel

Interieur Winkel

Uw interieurwinkel op internet

A-Meubel.nl is de interieurwinkel op internet waar u terecht kunt voor al uw meubels. We geven u de laagste prijs garantie op al onze meubels. U koopt voor weinig geld een nieuw interieur of meubelstuk. Onze collectie wordt continu vernieuwd. U koopt de nieuwste meubelen zoals bankstellen, hoekbanken, kasten, dressoirs en slaapkamers eenvoudig online bij A-Meubel.nl. En als extra bezorgen we in heel Nederland!

 

Groot assortiment meubels

Een interieurwinkel als A-Meubel.nl is natuurlijk niets zonder een groot aanbod aan meubelstukken. U vindt onder andere de volgende meubels in ons assortiment:

- Bankstellen

- Fauteuils

- Woonkamersets

- Kasten

- Tafels

 

Laagste prijs garantie!

Interieurwinkel A-Meubel.nl heeft meubelen gegarandeerd voor de laagste prijs. Als u onze meubels ergens anders voor minder koopt krijgt u van ons het verschil terug. Daar doen we niet moeilijk over. De prijs die u betaalt bij A-Meubel.nl is gegarandeerd de beste.

 

Service en garantie

A-Meubel staat al sinds 1992 bekend om vertrouwde en persoonlijke service voor de beste prijs. Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. In onze interieurwinkel koopt u met zekerheid dankzij het CBW kenmerk. Onze voorwaarden zijn helder en transparant. Op de meeste meubelen zit 2 jaar garantie. Heeft u vragen over uw meubels? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

 

Bezorgen en monteren in heel Nederland

Welke interieurwinkel bezorgt er tegenwoordig nog door heel Nederland? Nou, A-Meubel.nl dus! Onze bezorgers bezorgen uw bestelde meubels bij u thuis en zetten ze ook nog in elkaar voor u. Gemak dient de mens en deze extra service bieden we u dan ook graag aan. Online meubels bestellen is wel heel aantrekkelijk op deze manier!

 

Altijd de nieuwste meubels

We zijn continu op zoek naar de nieuwste trends op meubelgebied. A-Meubel.nl is de online interieurwinkel die alle nieuwe en moderne meubels aanbiedt. We voegen zeer regelmatig nieuwe modellen toe aan ons assortiment, ons aanbod is altijd bij de tijd.